Operari/a galvanitzat (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Fundació Espurna Almussafes

Inscripcions tancades

Fundació Espurna és una entitat sense ànim de lucre, creada el 1996 pel Sr. José Pedro García Canet, dedicada a l'atenció integral de persones amb discapacitat intel·lectual. Es va fundar per tal de promoure la Integració sociolatiu de les persones amb discapacitat intel·lectual. Som una ONG que té la seva visió en la veritable inclusió social i el desenvolupament integral de les persones.

La nostra principal finalitat és proporcionar a cadascuna de les persones amb discapacitat intel·lectual que donem suport, una formació personal social i laboral que afavoreixi la seva total integració en la societat. Treballem les capacitats per millorar la seva qualitat de vida. Una de les eines de treball que ens permet acostar-nos més als clients, i desenvolupar la nostra activitat al centre de treball del client és l'Enclavament Laboral. Actualment, Espurna Centre Especial de Treball té signats 5 enclavaments laborals, situats en les localitats de Paterna, Almussafes, Miramar, Beniarjó i Bellreguard. Estem especialitzats en serveis per a empreses i realitzem tot tipus de treballs, com ara: embalatges, manipulats, transvasament, acoblats de components electrònics, entre d'altres.

Per a més informació es pot accedir a: https://www.espurna.org/recursos/cee

Funcions

Penjar peces sense recobriment en bastidors a diferents alçades, retirada de les peces ja tractades i trasllat d' aquestes a altres zones; pinçat de peces, despinitzat; i altres possibles tasques que ens puguin derivar pel lloc de treball.

S'ofereix

- Jornada completa (38h)

- Horari de dilluns a divendres.

- Torns rotatius matí i tarda.

- Inicial de 6 mesos amb possibilitat pròrroga.


Requisits

- Posseir certificat de discapacitat ≥33%

- Experiència mínima de 3 mesos

- Flexibilitat horària

- Valorable carnet de conduir i vehicle propi