Torse Hoteles - Los Robles

L'Hotel Los Robles, situat a un pas del passeig marítim de la Platja de Gandia, compta amb 236 habitacions que reuneixen confort i un disseny molt cuidat, distribuïdes en 6 plantes a les quals s'accedeix a través de 3 ascensors ultraràpids.

Espais únics que fan que et sentis com a casa en tot moment. Totes les habitacions han estat recentment reformades i són exteriors, dotades amb una terrassa que convida a gaudir de l'exterior des de la teva habitació.

La piscina de l'hotel és de cloració salina, gentil amb la seva pell i roba de bany; i compta a més amb un jacuzzi exterior i Pool Bar obert durant la temporada alta.

El restaurant amb cuina en viu – show cooking, recentment reformat i obert per esmorzars, dinars i sopars; permet gaudir als comensals dels arrossos més afamats i sabres de la zona juntament amb els plats més variats de la cuina mediterrània. L'hotel es reserva el servei de Buffet o menú, segons ocupació.

La cafeteria convida a la tertúlia i al relax. Tot això al mateix temps que gaudeixes de les animades vistes de la piscina i els jardins.

L'Hotel Los Robles t'ofereix una situació privilegiada, quedant molt a prop del mateix centre de la ciutat de Gandia i a escassos 100 metres del mar, a la bellíssima platja de Gandia, una de les més llargues i emblemàtiques del litoral mediterrani.

Però Gandia t'ofereix molt més que platja. T'ofereix cultura, diversió, natura, esports aquàtics... Gandia t'ofereix tot allò que necessites per sentir-te realment bé.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Torse Hoteles - Los Robles i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV