BPM Lighting

A aquesta riba del Mediterrani, la llum brilla amb especial puresa i intensitat, il·luminant tot amb summa claredat, sense lloc a trampes ni fallades.

En BPM Lighting, prenem aquesta llum inspiradora com a exigència per aconseguir una il·luminació arquitectural amb les millors qualitats i disseny.

Després de 56 anys d'experiència, hem aconseguit desenvolupar els millors sistemes de producció, combinant les tecnologies més avantguardistes amb processos artesans.

D'aquesta manera podem oferir la millor solució en cada projecte, amb una capacitat d'adaptació i personalització (gairebé) sense límits.

Ofertes de treball relacionades

BPM Lighting
Dénia
Soldador/a

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a BPM Lighting i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV