Just Construcciones

Construcciones Just, S.A. , empresa constituïda el 1974, compta amb una llarga experiència en el sector de la construcció, promoció d'habitatges de protecció pública, habitatge lliure, xalets, apartaments, etc., així com en obra pública.

Som promotors i constructors, cosa que ens permet aconseguir uns preus realment competitius. Ens esmercem a procurar als nostres clients un bon assessorament en la compra, el compliment de l'establert amb ells i una immillorable atenció i servei postvenda.

La nostra principal activitat és la construcció de xalets, apartaments i adossats, en platja i ciutat, buscant sempre la satisfacció dels nostres clients. També ens dediquem a la Urbanització de Sòl i Obra Pública.

És una característica de Construccions Just, la preocupació per millorar dia a dia i procurar el benestar dels nostres clients i la comoditat dels habitatges que construïm. Això es reflecteix en els acabats de les mateixes, sempre amb les últimes innovacions del sector.

El nostre equip humà està format per professionals de la més alta qualificació, garantint així la realització d' una gestió integral en productes exclusius i de gran qualitat.

El principal àmbit d'actuació de la nostra empresa és la comarca de la Safor (València) i la Marina Alta (Alacant), concretament en les poblacions i platges de Denia, Gandia, Oliva i Piles.

A Construcciones Just SA pot trobar l' habitatge somiat i de construcció exclusiu.

Ofertes de treball relacionades

Paleta

Construcciones Just, S.A. , empresa constituïda el 1974, compta amb una llarga experièn...

Estructurista

Construcciones Just, S.A. , empresa constituïda el 1974, compta amb una llarga experièn...

Gruista

Construcciones Just, S.A. , empresa constituïda el 1974, compta amb una llarga experièn...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Just Construcciones i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV