Teleconcept

Som Teleconcept una empresa que ofereix solucions de telefonia per a empreses i particulars. Portem des de 1999 apostant per les alternatives de la telefonia mòbil. Disposem d'un ampli equip de comercials especialitzats i més de 15 botigues repartides per la província d'Alacant i Múrcia. Comptem amb gran experiència en el sector, som distribuïdor oficial d'Orange i ens trobem a Dénia.

Ens expandim per tota la província, arribant a la majoria dels clients de la Comarca de la Marina Alta i Baixa. Disposem de departament de Telemàrqueting i un departament Administratiu, format per un equip líder a la zona de Llevant. A Teleconcept comptem amb un equip de professionals experts en atenció al públic i amb una formació excel·lent per oferir cada dia a cada client una solució personalitzada i adequada a les seves necessitats. A més, disposem d'assessors que pot atendre els nostres clients en diferents idiomes a banda del castellà, com anglès, alemany i francès.

Oferim serveis d'assessorament en telecomunicacions visitant empreses i professionals, amb l'objectiu de millorar el servei i la qualitat dels seus productes de telefonia fixa, mòbil i centraletes IP.

A Teleconcept estem orgullosos de la nostra feina, contribuint a millorar els serveis dels nostres clients i fer-nos sentir cada vegada més a prop d'ells.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Teleconcept i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV