San Fernando Multiservicios

La urbanització San Fernando és un complex turístic de luxe a Oliva (València) dividit en polígons. Disposem d'una àmplia oferta d'apartaments de lloguer i venda en el lloc ideal per a les seves vacances. El complex està situat al sud de la província de València just en el límit amb Alacant i a escassa distància d'importants nuclis turístics com Denia, Oliva i Gandia. La seva privilegiada situació possibilita una àmplia oferta de temps lliure que va des de la pràctica de la majoria d'esports nàutics (Vela, surf ...) o d'altres com el golf i la pesca de riu. A més es pot degustar una gastronomia tradicional valenciana a base d'arròs i mariscos de primera qualitat. 

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a San Fernando Multiservicios i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV