Cap de equip

Nationale-Nederlanden Gandia

Inscripcions tancades

Som una companyia d'assegurances innovadora. Busquem com ajudar els nostres clients i facilitar-los només allò que necessiten. Realitzem Planificació financera amb productes i serveis de protecció, estalvi i inversió.

Ja són més de 40 anys cuidant dels nostres clients a Espanya. Pertanyem al grup NN, un dels grups financers més solvents i actius del mercat internacional.

Oferim productes i serveis de protecció, pensions, estalvi i inversió propis i també de tercers, amb un projecte sòlid i un posicionament comercial en tot el territori nacional a través d'una xarxa exclusiva, amb l'objectiu de ser el referent en el mercat de protecció espanyol en l'experiència de client.

S'ofereix

- Contracte mercantil de jornada indiferent.

- A Nationale-Nederlanden tu ¡¡no ets un número!! Valorem els teus coneixements, experiència, ganes, personalitat... Podràs planificar el teu temps i la teva agenda.

- Una proposta totalment personalitzada on pots aprofitar tota la teva experiència i trajectòria per desenvolupar i dirigir un gran projecte. Nosaltres t'aportem tot el que necessites perquè sigui un èxit.

- Desarróllate professionalment amb nosaltres, la formació que impartim compleix àmpliament amb la normativa vigent adaptant-se en tot moment a qualsevol canvi tant en continguts com terminis, t'ajudem a forjar el teu futur en un dels sectors més estables i amb més projecció del mercat professional. Oferint-te una Formació inicial amb acreditació oficial a la DGSFP. Formació continuada i avalada amb Crèdits Universitaris europeus per la Universitat Politècnica de València. Potenciaràs les teves habilitats amb formació contínua, tant presencials com online a través d'un exitós Pla de Carrera.

- Tindràs l'oportunitat real de crear i gestionar la teva pròpia oficina.

- Pregunteu què és un PUNT TARONJA. Podràs planificar el teu temps i la teva agenda, sense conflictes i gaudint de treballar.

- Pots ser l'ambiciós que vulguis, no et posarem límits. Coneix un sistema de remuneració atractiu i equilibrat on es premia el teu esforç.

- Això és un avançament, el millor comença amb l'entrevista!! No dubtis a contactar-nos.

- A Nationale-Nederlanden estem compromesos amb la diversitat. Estem orgullosos de ser una empresa inclusiva, que ofereix igualtat d'oportunitats amb independència de quina sigui la teva raça, cultura, gènere, identitat de gènere, religió, nacionalitat, edat, capacitat, estat civil o orientació sexual. Un dels nostres principals valors és cuidar de les persones perquè puguin donar el millor de si mateixos en un ambient de respecte.

Requisits

- Estudis mínims: Titulat mitjà o superior preferentment en Econòmiques, Empresarials, ADE o Gestió comercial i Màrqueting.

- Experiència mínima: Almenys 2 anys, preferiblement en el sector Banca-Assegurances.

- Imprescindible resident a: Província Lloc Vacant.

- Requisits mínims:

• Actitud, proactivitat, esperit emprenedor.

• Predisposició per aprendre.

• Predisposició per ensenyar.

• Estar compromesos, cuidar el client, ser clars.

• Usuari familiaritzat en Entorns Digitals.

- Experiència a valorar:

• Experiència en el sector assegurador.

• Experiència en el sector bancari.

• Proactivitat, amb capacitat i interès relacional.

• Amb aptituds per al desenvolupament de persones.