Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden, empresa del Grup NN, ofereix solucions de protecció, pensions i estalvi i inversió a curt, mitjà i llarg termini a prop de 850.000 clients a tot Espanya. Amb un equip professional de 500 empleats i 2.000 agents comercials, Nationale-Nederlanden està present a tot Espanya a través de les seves 41 oficines, més de 178 Punts Taronja i 9 Franquícies per complir amb el compromís amb els seus clients i propòsit de marca "Ajudem a cuidar del que més els importa" a través de productes i serveis innovadors i personalitzats que abordin les seves necessitats reals. De manera que l'ambició és "ser el referent en el mercat de protecció espanyol en l'experiència de client".

A més, compta amb una unitat de negoci especialitzada en solucions retributives per a empleats i directius: Employee Benefits. Més de 7.500 clients confien en nosaltres per protegir el futur dels seus més de 415.000 empleats, incloses 16 de les 35 companyies de l'IBEX-35, a més d'institucions públiques, multinacionals, i PIMES.

Ofertes de treball relacionades

Executiu/va comercial

Ja són més de 40 anys cuidant dels nostres clients a Espanya. Pertanyem al grup NN, un ...

Cap de equip

Som una companyia d'assegurances innovadora. Busquem com ajudar els nostres clients i f...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Nationale-Nederlanden i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV